TORSTAITREENIT | 5 kerran lippu 50€ (yksittäin 12€) | 9.11.2023-4.4.2024

50,00 

Osasto:

Viime talvelta tutut Torstaitreenit palaavat jälleen ilostuttamaan juoksijoiden torstai-iltoja Lehmon ja Joensuun alueella! Sallan ja Tomin vetämissä treeneissä jokainen voi tehdä harjoituksen omalla tasollaan, omassa vauhdissa. Luvassa on jälleen monipuolisia harjoituksia niin polkujuoksijoille kuin asfalttijuoksijoillekin: erilaisia vetotreenejä, lihaskuntoa, tekniikkaharjoituksia ja muutama rauhallinen lamppulenkki talvipoluillakin on luvassa. Salla ja Tomi huomioivat tavoitteesi treenejä suunnitellessa, joten ilmoittautumisen yhteydessä tai esim. sähköpostilla voit kertoa, oletko jo ilmoittautunut johonkin tapahtumaan ensi vuoden puolella. Torstaitreeniläisille perustetaan myös Whatsapp-ryhmä!

5 kerran sarjalippu tarkoittaa sitä, että voit käydä haluamissasi treeneissä pitkin talvea! Tässä on myös oiva lahjavaihtoehto isälle (isänpäivä 12.11.)!

Treeneillä ei ole pakkasrajaa ja treenaamme säässä kuin säässä. Sääolosuhteet voivat kuitenkin aiheuttaa muutoksia paikkaan tai treenin sisältöön, mikäli se turvallisuuden kannalta on tarpeellista. Kovalla pakkasella suosimme rauhallisia lenkkejä esim. talvipoluilla. Joissakin treeneissä saatat tarvita nastakenkiä tai otsalamppua, mutta järjestäjä voi niitä myös lainata. Kuukausiohjelma julkaistaan aina kuukausi kerrallaan. Mikäli treenejä joudutaan perumaan  järjestäjän sairastumisen vuoksi, järjestetään korvaavat kerrat lähtökohtaisesti huhtikuun 2024 aikana.

Treenit 9.11.2023-4.4.2024 (ei treenejä 7.12. ja 7.3.)

MARRASKUUN OHJELMA (kokoontuminen klo 18, treenit kestävät 60-75min)

9.11. Lehmon urheilukeskus (Urheilukentäntie Lehmo): Tekniikkatreeniä ja mäkivedot

16.11. Masterparkin p-paikka (Masterintie 3) : Tekniikkatreeniä ja lyhyet intervallit

23.11. Lehmon koulun p-paikka (Kylmäojantie 6): Juoksijan kuntopiiri&Renkaanvetoa vol1

30.11. Lehmon koulun p-paikka: Juoksijan kuntopiiri&Renkaanvetoa vol2