Katso tarkemmat tiedot palveluista niiden omalta sivulta. Valmennuksiin suositellaan sitouduttavan vähintään 3kk ajaksi tulosten saamiseksi. Laskutus voidaan kuitenkin hoitaa kuukausittain niin toivoessasi. Palvelut on mahdollista maksaa myös useimmilla liikuntaeduilla. Varaa jo tänään paikkasi p. 044 3289007 tai info@kontionjuoksuvalmennus.com

 • Juoksuvalmennus etänä 70€/kk

  Valmennus sisältää alkutapaamisen esim. videopuhelulla, kuukausittain päivitettävän yksilöllisen harjoitusohjelman, valmentajan tuen puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakkaan toiveesta myös lihaskunto-ohjelma kotiharjoitteluun tai yksijakoisena salille.

 • Juoksuvalmennus 1 tapaaminen/kk 100€/kk

  Valmennus sisältää alkutapaamisen lisäksi yhden tapaamisen kuukaudessa, jolloin voidaan esim. tehdä jokin treeni yhdessä tai keskittyä juoksutekniikkaan, kuukausittain päivitettävän yksilöllisen harjoitusohjelman, valmentajan tuen puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakkaan toiveesta myös lihaskunto-ohjelma kotiharjoitteluun tai yksijakoisena salille.

 • Premium Juoksuvalmennus 160€/kk

  Valmennus sisältää alkutapaamisen lisäksi kolme tapaamista kuukaudessa, kuukausittain päivitettävän yksilöllisen harjoitusohjelman, valmentajan tuen puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakkaan toiveesta myös lihaskunto-ohjelma kotiharjoitteluun tai yksijakoisena salille. Tapaamiset voidaan pitää joko kerran viikossa tai ajoittaa tiheämmin vaikka samalle viikolle, jolloin asiakkaan kanssa voidaan tehokkaasti käydä läpi erityyppiset juoksuharjoitukset. Tämän valmennustyypin voi valita juoksuharjoittelun alkutaipaleelle ja vaihtaa myöhemmin omatoimisempaan valmennuspakettiin.

 • Ultrajuoksuvalmennus 70€/kk

  Etänä toteutettava valmennus, johon kuuluu alkutapaaminen ja yksilöllisesti suunniteltu, kuukausittain päivitettävä juoksuharjoitusohjelma ja toiveesi mukaan lihaskunto-ohjelma salille tai kotiharjoitteluun. Valmennustiimin tuki sähköpostilla tai puhelimitse.

 • Personal training alk. 70€/kk

  Mikäli mielessäsi on elämäntapamuutos, tämä valmennuspaketti on sinulle! Valmennus sisältää alkutapaamisen ja muita tapaamisia tarpeen mukaan. Asiakkaalle tehdään kartoituksen perusteella liikuntaohjelma (voi sisältää useampia lajeja sekä lihaskunto-ohjelma 1- tai 2-jakoisena) ja tarvittaessa myös ravintoneuvonta Sopii myös synnyttäneille, jolloin erityistä huomiota kiinnitetään lantionpohjan ja keskivartalon kuntouttamiseen.

 • Kontioemon liikuntaveuvonta 75min 90€

  Tämä kertaluontoinen tapaaminen sopii vaikka lahjaksi odottajalle tai tuoreelle äidille ja voidaan toteuttaa kotikäyntinä. Tapaamisella saat joko ohjeet raskausajan turvalliseen liikuntaan ja treenaamiseen tai ohjeet miten lähteä turvallisesti lihaskunto- tai kestävyysharjoitteluun synnytyksen jälkeen. Tapaamisella voidaan myös tehdä testit, joilla tarkistetaan onko juoksuharjoittelun aloittaminen turvallista. Tapaamiseen varataan aikaa 1h 15min.

 • Kertaohjaus 60min 40€

  Valmennuspakettiin kuulumaton, erikseen sovittava ohjauskerta. Voi olla tietty juoksutreeni, tekniikkatunti, kuntosaliopastus, kehonhuoltotunti tai vaikka allasjumppa!