Ultrajuoksuvalmennus

Ainoana Pohjois-Karjalassa – ultrajuoksuvalmennus! Jos haluat hyödyntää treeneissäsi samoja oppeja joilla on tehty mm. voimassaoleva 24 tunnin juoksun Suomen ennätys, olet oikealla sivulla.  Ultrajuoksuvalmennus tapahtuu lähtökohtaisesti etävalmennuksena, mutta tapaamisiakin voidaan sopia niin halutessasi.

Jos olet jo juossut jonkin verran ja kokemusta on esimerkiksi maratonilta, saattaa mielessä käväistä itsensä haastaminen hieman pidemmälle matkalle. Vai onko ultraaminen jo tuttua, mutta haluat entisestään pidentää matkaa tai parantaa tuloksiasi? Olitpa tasamaan tai polkujen juoksija, meidän valmennustiimiltä saat ohjelman, jolla sinustakin tulee ultrajuoksija järkevästi paikkojasi rikkomatta! Mietitään yhdessä sinulle sopiva matka ja tapahtuma.

Ultrajuoksuvalmennus toimii samoin kuin perinteinen juoksuvalmennus ja pakettiin kuuluu

  • ilmainen alkukartoitus (videopuhelu, puhelu) TÄMÄ EI VIELÄ SIDO SINUA ASIAKKAAKSI
  • yhteys valmentajaan esimerkiksi whatsapp-viestein
  • 1-jakoinen ohjelma salille tai kotijumppaohjeet
  • yksilöllisesti suunniteltu harjoitusohjelma
  • apua ravitsemusasioissa (esim. ruokapäiväkirja-analyysi tai vinkit )
  • kilpailusuunnitelman teko yhdessä asiakkaan kanssa (aikataulu, energiansaanti ym)

Valmennustiimimme on kolunnut ultramatkoja 24h ratajuoksusta satamailisiin polkujuoksuihin (UTTF-kiertue) ja nähnyt mitä kaikkea matkan varrella voi tapahtua. Ultrajuoksutapahtumat Suomessa ovat hyvin lämminhenkisiä ja valmennustiimimme mielestä ultrajuoksu on loistava harrastus meille rempseille pohjoiskarjalaisille! …valmennus toteutetaan tosin lähtökohtaisesti etänä, joten muualtakin Suomesta olet valmennukseen tervetullut! Ota yhteyttä ja tehdään ultrajuoksuhaaveestasi totta!