Valmennuksiin suositellaan sitouduttavan vähintään 3kk ajaksi tulosten saamiseksi. Laskutus voidaan kuitenkin hoitaa kuukausittain niin toivoessasi. Palvelut on mahdollista maksaa myös useimmilla liikuntaeduilla. Varaa jo tänään paikkasi p 0443289007 tai info@kontionjuoksuvalmennus.com

 • Juoksuvalmennus etänä 70€/kk

  Valmennus sisältää ilmaisen aloituspuhelun, kuukausittain päivitettävän yksilöllisen harjoitusohjelman, valmentajan tuen puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakkaan toiveesta myös lihaskunto-ohjelma kotiharjoitteluun tai yksijakoisena salille.

 • Juoksuvalmennus 1 tapaaminen/kk 100€/kk

  Valmennus sisältää alkutapaamisen lisäksi yhden tapaamisen kuukaudessa, jolloin voidaan esim. tehdä jokin treeni yhdessä tai keskittyä juoksutekniikkaan, kuukausittain päivitettävän yksilöllisen harjoitusohjelman, valmentajan tuen puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakkaan toiveesta myös lihaskunto-ohjelma kotiharjoitteluun tai yksijakoisena salille. Juoksuvalmennettavat saavat ohjauksen edullisemmin - 30e/60min.

 • Ultrajuoksuvalmennus 70€/kk

  Etänä toteutettava valmennus, johon kuuluu alkutapaaminen ja yksilöllisesti suunniteltu, kuukausittain päivitettävä juoksuharjoitusohjelma ja toiveesi mukaan lihaskunto-ohjelma salille tai kotiharjoitteluun. Valmennustiimin tuki sähköpostilla tai puhelimitse.

 • Personal training alk. 70€/kk

  Mikäli mielessäsi on elämäntapamuutos, tämä valmennuspaketti on sinulle! Valmennus sisältää alkutapaamisen ja muita tapaamisia tarpeen mukaan. Asiakkaalle tehdään kartoituksen perusteella liikuntaohjelma (voi sisältää useampia lajeja sekä lihaskunto-ohjelma 1- tai 2-jakoisena) ja tarvittaessa myös ravintoneuvonta. Sopii myös synnyttäneille, jolloin erityistä huomiota kiinnitetään lantionpohjan ja keskivartalon kuntouttamiseen.

 • Äiti-Kontion liikuntaneuvonta 75min 90€

  Tämä kertaluontoinen tapaaminen sopii vaikka lahjaksi odottajalle tai tuoreelle äidille ja voidaan toteuttaa kotikäyntinä. Tapaamisella saat joko ohjeet raskausajan turvalliseen liikuntaan ja treenaamiseen tai ohjeet miten lähteä turvallisesti lihaskunto- tai kestävyysharjoitteluun synnytyksen jälkeen. Tapaamisella voidaan myös tehdä testit, joilla tarkistetaan onko juoksuharjoittelun aloittaminen turvallista. Tapaamiseen varataan aikaa 1h 15min.

 • Kertaohjaus valmennuksessa olevalle 60min 30€

  Valmennuspakettiin kuulumaton, erikseen sovittava ohjauskerta. Voi olla tietty juoksutreeni, tekniikkatunti, kuntosaliopastus, kehonhuoltotunti tai vaikka allasjumppa!

 • Kertaohjaus 60min 45€

  Valmennuspakettiin kuulumaton, erikseen sovittava ohjauskerta. Voi olla tietty juoksutreeni, tekniikkatunti, kuntosaliopastus, kehonhuoltotunti tai vaikka allasjumppa!