Juoksevan äidin palvelut

Mikäli kaipaat tukea raskaudenaikaiseen liikuntaan tai juoksun aloittamiseen synnytyksen jälkeen, on meillä palveluita joita voidaan toteuttaan niin etänä kuin livenä.

Salla Ronkainen on sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja ja itsekin äiti. Hän on auttanut Pohjois-Karjalan alueella jo kymmeniä äitejä löytämään liikunnan ilon turvallisesti jo raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen.

Palvelut

Raskausajan liikuntaneuvonta + lihaskuntoharjoitteet 60min 90€ / etänä videopuhelun välityksellä 75€

Kertakäynti esimerkiksi kotonasi, kuntosalilla tai ulkona. Tapaamisella keskustelemme liikuntatottumuksistasi ja -mieltymyksistäsi. Käymme yhdessä läpi, kuinka harjoittaa syvää tukea raskausaikana ja tehdä lantionpohjan lihaskunto- ja rentoutusharjoituksia. Paikasta riippuen voimme käydä läpi korvaavia saliliikkeitä raskausajalle tai kotijumppaohjeita yksilöllisesti sinulta kotoa löytyviä välineitä (esim. kahvakuula) hyödyntäen. Tapaamisen perusteella saat lihaskunto- ja liikuntasuunnitelman sähköpostitse.

Liikuntaneuvonta synnytyksen jälkeen + lihaskuntoharjoitteet 60min 90€ / etänä videopuhelun välityksellä 75€

Kertatapaaminen joka sisältää vatsalihasten erkauman tutkimisen navan/vatsan alueelta. Kertakäynti esimerkiksi kotonasi tai kuntosalilla. Tapaamisella keskustelemme liikuntatottumuksistasi ja -mieltymyksistäsi. Käymme yhdessä läpi, kuinka harjoittaa syvää tukea synnytyksen jälkeen ja tehdä lantionpohjan lihaskunto- ja rentoutusharjoituksia.

Odottajan liikuntavalmennus 2kk sis. 2x 60min livetapaamista tai 3x 45min videopuhelua ja tarpeen mukaan päivitettävän harjoitusohjelman 210€

Tämä valmennus sopii sinulle, joka haluat tukea raskausajan liikuntaan tai haluat ylläpitää olemassaolevaa kuntoa mahdollisimman hyvin.

Valmennuksessa käymme läpi yksilöllisesti sinulle koostetut lihaskuntoharjoitteet ja mietimme juuri sinulle sopivat liikuntamuodot.  

Sinulla on valmentajan tuki koko valmennuksen ajan. Mikäli tapaamisia jää käyttämättä, voi ne käyttää myös synnytyksen jälkeen (Juokseva äiti- valmennus).

Juokseva äiti -valmennus 2kk sis. 2x 60min livetapaamista tai 3x 45min videopuhelua ja tarpeen mukaan päivitettävän harjoitusohjelman 210€

Tämä valmennus sopii sinulle, joka olet käynyt jälkitarkastuksessa. Valmennuksessa keskitymme kehon vahvistamiseen nousujohteisella lihaskunto- ja peruskestävyysharjoittelulla ennen juoksun aloittamista. Juoksun aloittamiseen saat turvallisen, yksilöllisesti suunnitellun ja nousujohteisen harjoitusohjelman.